limo reizen naar wintersport en de champagne
limos en streched limos
LIMO-MIJ
Vimmerik 6F
5253 CB Nieuwkuijk
Telefoon 073 61212 95
Mobiel 06 53 12 50 73
email:
info@limo-mij.nl
limo reizen naar de champagne
Bruisende Luxe, met Limomij naar de Champagne
Je voelen als God in Frankrijk. Dat heeft natuurlijk allang niets meer met alleen het land te maken. Vanzelfsprekend is de uitdrukking overal van toepassing; het luxe gevoel van perfecte verzorging kan gemakkelijk bijvoorbeeld al in ons eigen land ontstaan. En vervolgens kun je je in een sfeer van gelukzaligheid naar “La douce France” laten rijden. Zo’n ultieme reis biedt LIMOMIJ uit Den Bosch deze zomer.

 

LIMOMIJ organiseert in het zomerseizoen weekendreizen, die tot in de puntjes zijn verzorgd. Ze gaan naar de Franse wijnstreek, waar de mousserende wijnen als enige die welluidende naam mogen voeren: De Champagne.

Met een vervoermiddel, dat weliswaar zo Amerikaans is als het maar kan, maar dat ook een naam heeft die klinkt als een klok: de Limousine (ook een Frans arrondissement). De Lincoln Towncar Superstretched van negen meter vijfentwintig, biedt de deelnemers alle comfort. Met minimaal zes, vanwege de gezelligheid en maximaal acht, vanwege de wettelijke norm, genieten zij van het leer van de zetels, de jaloerse blikken van de achterblijvers, de versnaperingen en natuurlijk de champagne aan boord.

 

Ter plaatse, in en rond de hoofdstad Reims, komen de culturele behoeftes ruimschoots aan voldoening toe. Hoofdmotief daarbij is uiteraard de champagne. De bereiding, de historie, de economie en het sociale leven komen, alle in samenhang met deze edele wijnsoort, aan bod. Zo bezoekt het gezelschap zowel de grootste als de kleinste wijngaard en natuurlijk het wijnmuseum maar ook de kathedraal wordt aangedaan.

 

In principe wordt op vrijdagmiddag vertrokken en op zondagmiddag er opvolgend teruggekeerd maar in overleg kunnen ook andere dagen worden gebruikt.

LIMOMIJ zorgt voor twee overnachtingen in hotelaccommodaties, die uiteraard passen bij de allure van de reis. De maaltijden zijn van een in één woord te omschrijven kwaliteit: Frans.

 

Het gehele arrangement kost € 650,= per persoon all in.

----------------------------------

Voor meer informatie: LIMOMIJ, Jeroen Vrijhoeven Tel.: 06 53 125 073